Draga bralka, dragi bralec,

Vabljena vabljen, da Razpotja prebiraš redno. Cena vsake posamezne številke v knjigarni je 7 €, letna naročnina za 4 številke z vključeno poštnino pa samo 25 € (oz. 20 € za naročnike s statusom dijaka, študenta, upokojenca, invalida, samozaposlenega v kulturi ali brezposelnega).

Za to ceno dobite štiri zajetne številke kakovostnega branja; zbirko besedil iz glav širokega nabora piscev, ki naslavljajo raznovrstne in aktualne teme.

Predvsem pa se Razpotja v sicer navijaškem medijskem prostoru odlikujejo po tem, da lahko prenesejo izrazito raznolika nazorska stališča – verjamemo namreč, da jih lahko prenesete tudi vi.

Z branjem Razpotij omogočate in osmišljate zavzeto uredniško in prevajalsko delo ter poglobljene esejske razmisleke. Spodbujate bralno in pisano kulturo v slovenskem jeziku; da slednja lahko obstaja, v časih interneta in krize tradicionalnih medijev ni samoumevno.

Obrazec za naročnino

Razpotja kot darilo

Naročnina na revijo je lahko tudi lepo darilo. Če želite, vam lahko pošljemo tudi darilni bon (če želite, da obdarovanec sam uredi podatke glede naročnine). V tem primeru nam pišite na info@razpotja.si.

S tem, ko nam zaupate vaš osebne podatke in e-poštni naslov, nam dajete dovoljenje za pošiljanje Razpotij in e-obvestilnika (največ eno sporočilo na mesec).
Izdajatelj Razpotij, Društvo humanistov Goriške, bo vaše osebne podatke in e-poštni naslov, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, hranilo v skladu s predpisi in uporabljalo le za pošiljanje revije Razpotja, ter za obveščanje o delovanju in dogodkih v zvezi z revijo.
Svojo odločitev glede naročnine na Razpotja in glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja e-obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@razpotja.si. Na ta naslov nam lahko kadarkoli sporočite tudi spremembe v zvezi z naročilom. Naročnina velja do preklica.